Friday, December 29, 2006

start of something


krajem januara u izboru muzicke redakcije radija Studio B, emisije 'Pop depresija' i njihovih prijatelja, pojavice se kompilacija pesama domacih izvodjaca pod nazivom 'Jutro ce promeniti sve?'. ploca od velikog znacaja, jer su zahvaljujuci njoj mnogi mladi bendovi po prvi put imali priliku da snime svoje pesme u studijskim uslovima, i konacno zabeleze svoje prvo diskografsko pojavljivanje. ipak, mislim da ce ovo malo izdanje ostati upamceno po tome, sto se na njoj po prvi put kao solo izvodjac pojavljuje devojka po imenu Ika.

za one koji ne znaju u pitanju je Ivana Smolovic, devojka impresivnog glasa, koja poslednjih nekoliko godina nastupa kao pevacica beogradskog electro pop sastava Intruder. u solo izdanju sve je namenski svedeno, tu je samo neodoljiv vokal u pratnji akusticne gitare, usled cega njen ogroman songwriterski talenat izbija u prvi plan.

prva prilika da se upoznate sa njenim pesmama i ujedno najava velike karijere, desice se veceras u Living Roomu, Studentskog kulturnog centra sa pocetkom od 21h. ulaz slobodan.

ne propustite.

Ika - Bubble (demo) (mp3)

... nakon nje nastupice i Ilija Ludvig, jos jedno od otkrica predstojece kompilacije.


No comments: