Wednesday, April 12, 2006

Basta uzivanja



ortak iz njukastla. dosta deprimiran, nakon eliminacije svog voljenog tima u kvalifikacijama za ligu sampiona, pre nekoliko sezona, resio je da promeni nesto u svom zivotu. poceo je nasumicno da snima svaki, iole, zanimljiv zvuk koji je dopirao do njega. Malo je putovao, i tamo sretao zanimljive ljude. Novi ljudi, nove ideje. Po povratku kuci, zamolio je svoje prijatelje, muzicare, da i sa njima malo snima. Sve to je spakovao u svoj laptop, u pokusaju da dobije nesto smilseno.



Andrew Hobson je veoma brzo shvatio, da u svom laptopu ima citav orkestar, nazvao ga je Matinee Orchestra.



Ono sto je imao, pretvorio je u osam zanrovski vrlo nedefinisanih pesama. Sve popularniji Arable Records, resio je da objavi ovih osam pesama, na istoimenom albumu. S obzirom, da je do sada, sva svoja izdanja, delio drugima, Matinee Orchestra je prvo komercijano izdanje za ovog momka iz Njukastla. Na albumu mozete cuti bukvalno sve i svasta, ali konacni utisak koji ova ploca ostavlja na slusaoca je zaista impresivan. Dosta akusticno, spontano, i nadasve prirodno, sa svakim novim preslusavanjem, pocinje jedno novo putovanje.



Ploca se pojavila pre nesto vise od mesec dana, a sobzirom na feedback koji ima u muzickom svetu, ovo je sasvim sigurno pocetak jedne blistave karijere...



Matinee Orchestra - Run For Cover (It's Going to Rain) (mp3)



Podrzite HYPE.

5 comments:

Spaceballoon said...

mislis hoopshype ;-D

recenzenti said...

buzz...

luzerka i jadnica said...

mucho mi se svidža ovaj blog.
moram opet da nađem nekog html poznavaoca da vas linkuje sa mog bloga.

a svaki hype podržavam :-)

Spaceballoon said...

kratak kurs htmla:
posto klikens na ime svog bloga na dashboard-u odes na template tab u box-u gde se nalazi html nadjes gde pise links i selektujes ceo red poslednjeg linka, pritisnes ctrl+c, pa odes na kraj reda poslednjeg linka pa stisnes enter.
Zatim stisnes ctrl+v i izmenis ovako umesto href=....sta vec pise napises href="http://musikoon.blogspot.com/
te posle znaka > u istom redu umesto postojeceg opisa linka stavis opis koji odgovara nasem blogu

Nadam se da sam bio jasan i od pomoci

Spaceballoon said...

mislim da možeš da menjaš ime na sledeći način:
Pošto se uloguješ na blogger.com klikni na Edit profile link u gornjem desnom uglu i potom promeniš username u ono što želiš. Nisam 100% siguran da će se na svim postovim promeniti, to zavisi od dizajna baze podataka ali mislim da ozbiljan sistem kakav je blogger.com treba da ima dobar dizajn baze te da će se promena obaviti svuda